fbpx

De do’s en don’ts van mooie, lange wimpers

lange-wimpers-dos-donts

Wat het geheim is voor mooie, lange wimpers? Weten hoe je ze moet verzorgen, maar ook op de hoogte zijn van welke gewoontes en producten je maar beter achterwege kunt laten! Soms kan je zonder dat je het doorhebt je wimpergroei tegenwerken. Knowledge is power. Dus doe je voordeel met deze tips! Dankzij deze do’s en don’ts weet je precies wat wél en niet werkt voor de ultieme Bambi look.

De do’s voor mooie, lange wimpers

Wil je volle wimpers? Het goede nieuws is dat je hier iets aan kunt doen. Door de juiste producten te gebruiken en een goede beauty routine uit te voeren, kun je je wimpers laten groeien en verstevigen en is een volle oogopslag op natuurlijke wijze binnen handbereik! Gebruik deze do’s om je wimpergroei cyclus te bevorderen!

Wimperserum voor lange wimpers

Heb jij een wimperserum al opgenomen in je beauty routine? Een wimperserum is een verzorgingsproduct speciaal voor je wimpers. Het geeft ze een flinke boost, waardoor je in een kortere tijd zult merken dat ze sneller groeien en voller ogen. Het is een verzorgingsproduct die alle bestanddelen in zich heeft om de groei van wimpers op natuurlijke wijze te stimuleren. In het B’LASHY wimpersum zitten natuurlijke ingrediënten die de groei op een duurzame manier bevordert. Binnen een paar weken zie je vaak al resultaat! Lees hier meer over de werking en veiligheid van een wimperserum!

Wimperkruller

Een wimperkruller is een super fijne tool om je wimpers een mooie krul mee te geven, maar dan moet je hem wel juist gebruiken. En daar gaat het soms nogal eens mis. Gebruik hem namelijk niet nadat je je mascara hebt aangebracht. Maak eerst met de wimperkruller de krul en verstevig deze vervolgens met wat mascara! Wanneer je dit andersom doet, beschadig je de wimpers en dat wil je natuurlijk net niet als je streeft naar een volle oogopslag!

Gebruik een primer

Een primer zorgt ervoor dat je make-up mooier aangebracht kan worden en blijft zitten. Wist je dat er ook speciale wimper primers zijn? Dit type primer prept de wimpers en zorgt ervoor dat je met mascara een mooi resultaat bereikt! Je gebruikt de primer onder je mascara en brengt eerst van dit product een laagje aan, waarna je er met een mascara overheen kunt gaan. Veel primers zijn wit van kleur en zorgen er in de praktijk voor dat de kleur van je mascara beter uitkomt!

De don’ts voor mooie, lange wimpers

Goed, je weet nu wat je wél moet doen om lange, volle wimpers te krijgen. Maar weet jij ook of je dagelijkse beauty routine er echt aan bijdraagt? Je kunt namelijk zoveel dingen goed doen, als je ondertussen met andere producten of onderdelen uit je verzorgingsroutine je look saboteert, kom je onderaan de streep niet verder. Deze dingen kun je beter niet doen!

Verkeerde mascara gebruiken

Jep, lang niet alle mascara’s zijn goed voor je wimpers. Zo blijft een waterproof mascara wel goed zitten, maar zorgt het er vaak ook voor dat je wimpers afbreken. Liever kies je voor een mildere, water resistant variant. Let ook op of er geen synthetische vezels in zitten. Dit verlengt je wimpers wel, maar maakt ze ook zwaarder. Merk je dat een mascara je wimpers hard maakt? Ook dit is niet bevorderlijk voor de gezondheid van je wimpers!

Met make-up gaan slapen

Oef, het is zo’n enorme don’t: met make-up gaan slapen. Hoe moe je ook bent, haal je make-up er altijd goed af. En sla je wimpers niet over bij de reinigingsbeurt! Plaats het wattenschijfje met remover altijd even een paar seconden op de wimpers; zo week je de mascara er echt goed af.

Nepwimpers

Nepwimpers kunnen je oogopslag een boost geven, maar je wimpers ook flink beschadigen. Zeker wanneer je de lijm verkeerd aanbrengt of ze vaak opplakt. Geen geduld of tijd om je wimpers met bovenstaande tips op natuurlijke wijze gezonder en langer te maken? Overweeg een wimperlift (of lash lift), waarbij je eigen wimpers een mooie, verlengende krul krijgen! In het B’LASHY assortiment vind je een lash lift kit waarmee je zelf thuis aan de slag kunt gaan. Volg de instructies goed op en zorg in mum van tijd voor een mooie krul die een paar weken blijft zitten!

Je vindt de complete instructie en 25-delige B’LASHY lash lift kit hier! Wat is jouw geheim voor lange, volle wimpers?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies en soortgelijke technieken op onze website om inhoud en advertenties persoonlijk te maken. Online behavioural advertising wordt gebruikt om informatie te delen over je gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analyse-partners. Dit stelt ons in staat je persoonlijke inhoud aan te bieden. Je geeft toestemming om onze cookies te gebruiken als je onze website blijft gebruiken.