fbpx

Is een wimperserum veilig?

wimperserum-veilig

Een wimperserum maakt je wimpers voller, langer en sterker, waardoor je een extra open oogopslag creëert op een natuurlijke wijze. Hoewel dit natuurlijk fantastisch klinkt, zijn wimperserums niet altijd positief in het nieuws gekomen. Is een wimperserum veilig? Wat zijn de gevaren? Hoe vind je een veilig wimperserum? Ontdek het in deze blog!

Wat is een wimperserum?

Nog even terug naar wat een wimperserum nou eigenlijk precies is. Een wimperserum is een serum dat je wimpers sterker, voller en langer maakt. In een serum zitten sterke, werkende bestandsdelen verwerkt. Dit type serum is speciaal bedoeld om je wimpergroei te stimuleren. Je brengt het op de wimperrand aan en helpt zo moeder natuur bij het boosten van je wimpergroei cyclus.

Is een wimperserum gevaarlijk?

Dat ligt geheel aan het wimperserum dat je kiest. B’Lashy is natuurlijk niet het enige merk dat wimperserums aanbiedt. In ons serum zitten veilige, natuurlijke ingrediënten, maar er zijn ook merken geweest die het bestanddeel bimatoprost hebben toegevoegd aan hun serums. Dit bestanddeel wordt gebruikt voor mensen met een oogaandoening en kan klachten veroorzaken, zoals irritatie en het verkleuren van je iris. Nadat de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit aan de bel trok, hebben fabrikanten dit bestanddeel uit de serums gehaald. Dit is in een notendop het verhaal achter de klachten. Je weet in ieder geval nu waar je wél op moet letten bij het aanschaffen van een veilig wimperserum!

Hoe breng je een wimperserum veilig aan?

Oké, nu weet jij hoe je aan een veilige wimperserum kunt komen, maar hoe breng je een wimperserum veilig aan?

Volg dit stappenplan!

  1. Zorg dat je voordat je begint altijd eerst de handleiding goed door hebt genomen.
  2. Haal je make-up van je gezicht en zorg dat je oogleden en wimpers gereinigd en droog zijn.
  3. Breng vervolgens het wimperserum in een dun lijntje langs de bovenrand van de wimpers aan. Gebruik een kleine hoeveelheid en doe het nauwkeurig om te voorkomen dat het serum in je oog komt.

Hoe vaak gebruik je een wimperserum veilig?

Het wimperserum van B’Lashy is veilig, vegan en gemaakt van natuurlijk ingrediënten. Je hoeft dit wimpergroei middel slechts één keer per dag aan te brengen.

Heb jij vragen over het wimperserum? Laat het ons weten!

Dit bericht is gepost in Beauty. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies en soortgelijke technieken op onze website om inhoud en advertenties persoonlijk te maken. Online behavioural advertising wordt gebruikt om informatie te delen over je gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analyse-partners. Dit stelt ons in staat je persoonlijke inhoud aan te bieden. Je geeft toestemming om onze cookies te gebruiken als je onze website blijft gebruiken.