fbpx

Wat is een jade roller?

wat-is-jade-roller

De jade roller is een populair product om je gezicht een massage te geven. Hoe werkt dit precies en waardoor is dit zo’n waardevolle toevoeging in jouw gezichtsverzorgingsroutine? Hoe en hoe vaak gebruik je hem? Ontdek hier alles over de jade roller!

Wat doet de jade roller?

De jade roller is een beautyproduct met aan elk uiteinde een grote en kleinere rond langwerpige, ronde steen. Het is gemaakt van de steen ‘jade’, waaraan het dan ook zijn naam dankt. Het is een speciale steensoort die vanuit oud Chinees geloof negatieve energie wegneemt. Bovenal kun je dit beautyproduct gebruiken om regelmatig met rollende bewegingen over de huid je gezicht een heerlijk ontspannende massage te geven!

Waar is de beauty roller goed voor?

Naast dat zo’n massage lekker ontspannend is, zorgt de jade roller er ook voor dat de bloedcirculatie in je gezicht wordt gestimuleerd. Daardoor kunnen de afvalstoffen soepeler afgevoerd worden en verminderen bijvoorbeeld je wallen en verbetert de conditie van je huid. Door de massage wordt de spanning op je spieren afgenomen en kunnen ze ontspannen. Veel beautyfans geloven dat dit het geheim is voor een stralende en rimpelloze huid. Het werkt hoe dan ook ontspannen wat een goede bijdrage levert aan een gezonde huid!

Hoe gebruik je een jade roller?

In de B’LASHY dagelijkse 4-in-1 gezichtsverzorging set vind je onder andere de jade roller, maar hoe werkt hij nou in de praktijk? Met de volgende stappen kun je hem in je beauty routine opnemen! Het is allereerst belangrijk dat je je gezicht eerst reinigt en schoonmaakt. Vergeet ook de roller niet schoon te maken, want je wilt geen onnodige bacteriën op je gezicht krijgen! Je kunt de roller met een reinigingsdoekje even afpoetsen. Breng vervolgens een lekkere serum of crème aan op de huid en rol vervolgens de jade roller over de huid. Je moet de beweging van binnen naar buiten maken om de afvalstoffen in de juiste richting te dirigeren! Neem zo heel je gezicht én hals mee. Veel mensen vergeten hun hals in hun gezichtsverzorgingsroutine, maar dit hoort er juist bij.

Na je massage met de jade roller kan je je gezicht nog even schoonmaken met micellair water en een hydraterende crème aanbrengen om vervolgens helemaal zen je bed in te stappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies en soortgelijke technieken op onze website om inhoud en advertenties persoonlijk te maken. Online behavioural advertising wordt gebruikt om informatie te delen over je gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analyse-partners. Dit stelt ons in staat je persoonlijke inhoud aan te bieden. Je geeft toestemming om onze cookies te gebruiken als je onze website blijft gebruiken.