fbpx

Wat is een wimperlift?

wat-is-een-wimperlift

Een wimperlift is een beauty behandeling om je wimpers te krullen. Veel vrouwen willen lange wimpers met een mooie krul om zo een verzorgde, open blik te creëren zonder zelf elke dag aan de slag te gaan met mascara en een krultang. Dankzij de wimperlift methode behaal je een mooier resultaat en hoef je zelf niet meer met een krultang aan de slag. Het is een mooi alternatief voor wimperextensions om op een natuurlijke manier de wimpers te verlengen en te krullen. Lees hier wat het precies is, hoe het werkt en wat de voordelen zijn!

Hoe werkt een wimperlift?

Met een lash lift zorg je voor lange wimpers met een mooie krul die er ook nog eens natuurlijk uit zien. De wimperlift kan zowel op korte als lange wimpers worden toegepast. Tijdens de behandeling leg je de siliconen pads op de oogleden. Daaroverheen plaats je de wimpers, waarover vervolgens een speciale vloeistof wordt aangebracht die de zwavelbruggen in de wimpers afbreken. Daardoor kan je de vorm van de krul manipuleren. Haartje voor haartje zorg je zo voor een langer effect in de krul.

Hoe lang werkt een wimperlift?

De wimperlift blijft zo’n vier tot zeven weken goed zitten. Dit is afhankelijk van je wimper cyclus. Na deze periode maken je wimpers namelijk plaats voor nieuwe haren. Deze nieuwe wimpers hebben deze behandeling natuurlijk (nog) niet ondergaan en hebben daardoor het effect nog niet!

Wimperlift of wimperextensions?

Naast mascara en het gebruiken van een krultang heb je nog wat opties om zo’n mooie, open blik en de perfecte krul in je wimpers te creëren. Zowel de wimperlift als wimperextensions zijn populaire methodes om de wimpers te krullen. Met wimperextensions zet je extra haartjes bij jouw wimpers, waardoor je een volle look creëert. Wel is het een duurdere behandeling en zal je om de twee, drie weken terug moeten om het bij te laten vullen. Een wimperlift maakt een krul in de eigen wimpers, waardoor je wimpers langer lijken. Vaak ziet het er net wat natuurlijker uit en met tot zeven weken toch wel wat  langer zitten!

Ook een mooie oogopslag? Bestel hier de B’LASHY lash lift kit waarmee je meteen alles in huis haalt wat je nodig hebt voor een wimperlift!

Dit bericht is gepost in Beauty. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies en soortgelijke technieken op onze website om inhoud en advertenties persoonlijk te maken. Online behavioural advertising wordt gebruikt om informatie te delen over je gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analyse-partners. Dit stelt ons in staat je persoonlijke inhoud aan te bieden. Je geeft toestemming om onze cookies te gebruiken als je onze website blijft gebruiken.